Tisztító kezelések

Minden egyes arckezelés egyénre szabott. Ha valaki egy konkrét problémára keres megoldást, akkor sem sablon kezelést nyújtok. Megnézzük, hogy milyen állapotban van a bőre, illetve elbeszélgetünk kicsit azokról a tényezőkről, amelyek mind befolyásolják a bőr működését. Ezen információk birtokában indulunk el a kívánt cél érdekében. Ennek oka, hogy ha valaki pigmentfoltos, ödémás, vagy pirosodásra hajlamos bőrrel keres fel, a kiinduló probléma nem minden vendég esetén ugyan az. Eltérő okok miatt alakulhatnak ki a fenti tünetek. Ha valós problémára valós megoldást keresünk, akkor fogjuk elérni az a célt, ami fenntartható, mindennapokba otthoni bőrápolásként is beilleszthető. Ez a különbség a tüneti kezelés és a valós megoldás között. 

Tisztítás, szalonkezelés, otthoni rutin, a három alappillérje a tudatos, életmód jellegű bőrápolásnak. Mind a szalonkezelés, mind az otthoni rutin akkor lesz hatásos, ha a bőr időnkénti tisztítását elvégezzük. A tisztítás során a bőr megszabadul a felesleges szarutól, faggyútól (oxidálódott fekete vagy fehér fejű komedók), természetes működését serkentjük, nő a felszívó képessége, így a szalonban vagy otthon használt termékek felszívódnak, hasznosulnak a bőrben. Ha azt érzed, hogy a krémek, nem szívódnak fel, hanem az arcodon maradnak, leperegnek, akkor lehet, hogy a krémed nem a bőrödnek megfelelő, de mindenképp tisztításra van szükséged.
A szalonkezelés magas hatóanyagú termékekkel végzett kezeléssorozat, amely után a bőr a neki megfelelő tápláló, gyulladáscsökkentő stb. célzott kezelést kapja, a hatás az otthoni bőrápolási rutinnal kiegészítendő, a szalonkezelés hatása így elhúzódik, ezért a szalonkezelés részét képezi. Így függ össze ez a hármas. 

A tisztítás során a felpuhítás kíméletesen, enzimes peelinggel és felpuhító borogatással történik, gőzt nem használok. 

A tisztítási folyamat során az intenzív, véraláfutásokat, egyéb sérüléseket okozó módszereket NEM alkalmazom!

Arctisztító kezelés bőrmegújító metódussal, bőrtípusnak megfelelően (’180)

Egy alapos és teljes tisztító arckezelés min. 2-3 kezelés sorozatból áll bőrállapottól függően. Ennyi alkalom szükséges ahhoz, hogy a teljes arcot pórusról pórusra megtisztítsam. Egy alapos tisztítás 3 órát vesz igénybe, kérlek ennek tudatában tervezz. 

Előnye, hogy az összes pórus megtisztul minden benne lévő faggyútól, szarutól és szennyeződéstől. Ezáltal a bőr megújulási folyamata természetesen beindul, így a korábban megvastagodott bőr visszanyeri természetes állapotát, nő a felszívó képessége, így a szalonban és otthon használt termékek megfelelően felszívódnak és hasznosulnak a bőrben. Ennek a módszernek a segítségével úgy indul be a bőr megújulási folyamata, hogy nem érzékenyítettük el speciális gépesített mechanikai eljárásokkal. 

A tisztítás során a felpuhítás kíméletesen, enzimes peelinggel és felpuhító borogatással történik, gőzt nem használok. 

A tisztítási folyamat során az intenzív, véraláfutásokat, egyéb sérüléseket okozó módszereket NEM alkalmazom!

Kezelés menete: letisztítás, tonizálás, peeling, enzimes felpuhító borogatás (’20), manuális, kíméletes bőrtisztítás tűs, kanalazó technikával, fertőtlenítés (Vio), nyugtatás, zárókrém fényvédelemmel, otthoni bőrápolásra vonatkozó tanácsadás

Háttisztító kezelés (’120)

A háttisztító kezelést is az arctisztításhoz hasonlóan végzem. 

Kezelés menete: letisztítás, tonizálás, peeling/felpuhítás, tisztítás, fertőtlenítés, nyugtatás

Scroll to Top